2018 Autumn Green-Rainbow Party Statecom Agenda

8:30am Credentialing:

9am Call for Quorum / Meeting Start

9:05am Modify/Approve Agenda: 10 minutes.

9:15am Previous Minutes Approval - See: http://www.green-rainbow.org/2018_summer_statecom_aug_telecon_minutes

9:20am Next Meeting: Set the time and place, & choose facilitators for the next meeting.

9:30am Reports:

  • 2018 Election efforts.
  • Treasurer search

10:05am Budget:

10:15am Urgent Matters:

  • Annual National Meeting hosting working group confirmation
  • how we are going to recruit people to do the local arrangements work, and
  • how we can benefit from the ANM as a party
  • Terra Friedrich's application for GRP Statecomm endorsement.

11:15 Old Business:

  • Decision: 2018 Ballot Question #2
  • Accept Statement on Ballot Question #1?
  • Accept Statement on Ballot Question #3?

noon: Lunch Break

1:00pm Response to WBUR On Point slander of Green Party (20 โ€“ 30 minutes)

1:30pm Approve any new appointments (standard agenda item): 5 โ€“ 10 min

1:40pm Reports from chapters (standard agenda item): 30 min

2:10pm Reports from Working Committees (standard agenda item): 30 min

2:40pm Update on StateCom members joining Working Committees: 10 mins

2:50pm Recruiting candidates for 2020 (CDLC): 15 min

3:05pm Updates from Communications, Fundraising, and Interim Membership Directors

3:15pm Completing Communications Committee staffingย  (to address who can volunteer to write pieces, take photos or find other items to post on website and FB page & How can we improve the website) 20 min

3:35pm Round Robin Feedback

3:45pm End.

Showing 5 reactions

Please check your e-mail for a link to activate your account.
  • Charlene DiCalogero
    commented 2018-09-24 17:50:02 -0400
    A couple of other items, one should be standard:
    7. Updates from Communications, Fundraising, and Interim Membership Directors
    8. Communications focus: who can volunteer to write pieces, take photos or find other items to post on website and FB page? How can we improve the website? 20 min
  • Charlene DiCalogero
    commented 2018-09-24 17:46:23 -0400
    One more thing: given that it is highly possible the GRP will host the 2019 ANM, I think we need additional time to discuss how we are going to recruit people to do the local arrangements work, and how we can benefit from the ANM as a party—this is more than just a working group to write the proposal.
  • Charlene DiCalogero
    commented 2018-09-24 17:43:27 -0400
    Please add the following item:
    1. Approve any new appointments (standard agenda item): 5 – 10 min
    2. Reports from chapters (standard agenda item): 30 min
    3. Reports from Working Committees (standard agenda item): 30 min
    4. Update on StateCom members joining Working Committees: 10 mins
    5. Response to WBUR On Point slander of Green Party (20 – 30 minutes)
    6. Recruiting candidates for 2020 (CDLC): 15 min

    Suggested time adjustments:
    2018 Election Efforts: 20 mins
    Treasurer/Assistant Treasurer search: 15 min
    The endorsement application: 20-30 mins on its own, I expect, since either the candidate or a rep should be there to speak about the candidate’s platform, and answer questions.
  • David Rolde
    commented 2018-09-24 05:03:09 -0400
    We need to approve the statements on all three ballot questions. We have positions on all three, but not statements.
  • Elie Yarden
    commented 2018-09-23 17:20:24 -0400
    Where and when?
    Elie Yarden